Životopis Allison Mack

8. listopadu 2007 v 16:21 | Pospola |  o About Allison
Allison Mack
Narozena: 29. července 1982 v Preezu (Německo)
Věk: 26 let
Výška: 1,65 m
Znamení: Lev
Zajímavosti:
- Ve Smallville hraje v nejrůznějších tričkách od španělských návrhářů.
- Má dvě tetování: vílu na noze a na ňadrech má písmeno P
- Její otec, je operní zpěvák
- Jejím vzorem je Audrey Hepburn.
- Když byla mladší, bála se líbat ve scénach ve filmech.

Záliby:
Čtení, kino, divadlo, poslouchá hudbu (všechny styly), přátelé
Rodina: má přítele, kterým je Chad Krowchuk

Životopis:
Vyrostla ve velmi umělecké rodině. Její otec, Jonathan Mack, který byl operním pěvcem provozoval v Preezu svou firmu. Když jí byly 4, její máma ji dala na modeling, protože si myslela, že vypadá mile v oblečení. Do první herecké školy (Young Actors Space - herecká škola pro mladé) šla v šesti letech a brzy také začala studovat divadelnictví. Svou hereckou kariéru však začala již ve čtyřech letech, při natáčení reklamy pro německou čokoládovnu. Při natáčení této reklamy nemohla sníst celou čokoládu, mohla si vždy jen kousnout a to jí strašně štvalo. :D Také dělala reklamy pro panenku, které se říkalo Bouncing Baby. Allison v Německu strávila dva roky. Poté se její rodina přestěhovala do jižní Kalifornie v USA.
Filmografie:


1988
- Empty Nest (TV seriál)
1989
- Policejní Akademie 6: Město v obklíčení (malou holčičku)
- I know my first name is Steven (TV film)
1990
- Městečko Evening Shade (TV seriál)
1991
- Living a Lie (TV film)
- Perfect Bride (TV film)
- Switched at birth (TV film)
1992
- Soukromá záležitost (TV film)
- Zpráva od Holly (TV film)
1993
- Noční oči 3
- Zoufalá spravedlnost (TV film)
1994
- No Dessert Dad, Til You Mow the Lawn
- Všechno je dovoleno!
1995
- Dad, the Angel and Me (TV film)
1996
- Unlikely Angel
- Sedmé nebe (TV seriál)
- Care and Handling of Roses (TV film)
1997
- Miláčku, zmenšil jsem nás! (video film)
- Hiller and Diller (TV seriál)
1990
- Providence (TV seriál)
2000
- Opposite Sex (TV seriál)

2001
- Ztracený rok (TV film)
- Noční můry (TV seriál)
- Kate Brasher (TV seriál)
- začíná ve Smallville (Tv seriál)

2006
- Mravenčí polepšovna (dabuje)

2008
- Alice and Huck

V současnosti All účinkuje ve Smallville a její preference a popularita stále rostou.

Ocenění:
-Umístila se v prestižním žebříčku 50 Sexiest Women in the Femme Fatales vypsaném v lednu v roce 2005.
-V roce 2006 a 2007 získala prestižní cenu Teen Choice Award za NEJLEPŠÍHO PARŤÁKA v seriálu - Smallville.
- Rovněž v roce 2006 a 2007 získala od americké webové stránky Smallvillu Kryptonsite cenu za NEJLEPŠÍ HEREČKU v seriálu - Smallville.
-V roce 2007 je nominována na saturn award, pro NEJLEPŠÍ PODPORUJÍCÍ HEREČKU v seriálu Smallville.

PROSÍM KOPÍRUJTE JEN SE ZDROJEM, DALO MI DOCELA PRÁCI DÁT TOHLE VŠE DOHROMADY!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 janettka janettka | Web | 16. ledna 2008 v 8:40 | Reagovat

vitaj oloušku :-) máš to tady suprkalifragilistikexpialiózní :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama